Kulturlivet igång igen

Visst är det helt underbart att äntligen kunna gå på fotboll, gå på bio och restaurang. Samhället har varit totalt nedstängt sedan 2020 och vi har nog aldrig prövats som vi gjort denna gång. På MSB  och Fohm kan du läsa om vilka restriktioner som tagits bort eller finns kvar.

Jag själv som är aktiv inom kultur och då trolleri framförallt har haft möjligheten att öva mina färdigheter när det gäller kort och kortlekar av det amerikanska märket Bicycle. Bicycle playing cards är ett av världens största märken då det gäller kvaliteskortlekar och nu är jag i full gång med att uppdatera mina kortlekar.  Under nästan 20 års tid har jag tagit mig till och från mina jobb kommunalt och av anledningen att jag tycker det är för dyrt att pendla med bil. Även om det kommer nya häftiga elbilar 2022 så är dom på tok för dyra för mig. Ur miljösynpunkt är det toppen med elbil och även ur en hälsomässig synvinkel utifrån corona.

Men rent ekonomiskt så tycker jag att elbilen måste ner i pris ordentligt och det behövs laddinfrastruktur så att gemene man vågar investera i elbil.

Utan en vettig laddinfrastruktur som nu ligger på remiss hos energimyndigheten (hoppas verkligen att dom gör detta bra) som dom fått i uppgift av regeringen att utreda behovet av högre tillgänglighet för laddstolpar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.