Stockholms bästa alternativa julbord

Julstressen börjar krypa sig sakta på så här i slutet av november och har man inte bokat julbord än så kanske det börjar bli dags för Stockholms bästa restauranger börjar få ont om sittningar och det gäller specifikt de allra bästa julborden som Trattorian på Kungsholmen. Här dukar man återigen upp sitt Italienska julbord med smakrika delikatesser från Sydeuropa! Både på det kallskurna och varma hittar man allt från fisk, kött till charkuterier. För den som vill äta alternativt julbord finns det inte ett bättre val än Trattorian i vår mening!

Skön stämning på Kungsholmen

Trattorian för den som inte känner till Stockholms restauranger ligger på Kungsholmen, vid Norr Mälarstrand med utsikt över Riddarfjärden sitter man på första parkett i en avkopplande miljö. I en varm och rustik inredning har Trattorian skapat en trevlig miljö som passar både för kärleksparet, större familjen eller för företaget. Man hittar enkelt till samtliga rätter och plockar på sin tallrik utan att störa andra gäster som intar de Italienska rätterna eller njuter av Italiens viner och öl.

Populärt julbord

Trattorians julbord har serverats under flera år och växer stadigt i popularitet, det är därför viktigt att boka i god tid innan. För extra mycket julstämning kan vi även rekommendera att boka julbord på julafton. Tidigare var detta aningen mindre populärt men nu faller det sig helt naturligt att äta ett riktigt gott julbord ute på restaurang på självaste dopparedagen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.