Frierier i sommartid

Sommaren är i högblom och det sätter verkligen fart på hormonerna. På sommaren väljer de flesta att ta ut semester och man umgås med sin partner, familj och vänner. Sommaren är även en väldigt populär årstid att gifta sig på. Detta gör att sommaren är ett väldigt bra tillfälle att fria på.

För många ska frieriet vara speciellt och något som man ska minnas livet ut, därför kan det vara en bra idé att tänka igenom hur du ska fria. I denna artikel tänker vi gå igenom lite tips som du kan ta hjälp utav.

Skaffa en ring

Detta är väl det kanske det mest självklara, skaffa en ring. Luska, ljug och ta reda på vad din partner gillar för typ utav förlovningsring och vad din partner har för storlek. Kom ihåg att det alltid går att byta ringen ifall du skulle ha köpt fel storlek eller ifall din partner inte uppskattar ringen. I USA lägger man större vikt på förlovningsringen och vigselringen brukar komma i skymundan.

Gör en plan

För att frieriet eller förlovningen ska vara minnesvärd krävs det planering. Har du och din partner något som ni brukar göra bara ni två? Tänker du köra klassiskt och ta ut din partner på dejt och ställa dig på ett knä och fria till hen? Ska ni hoppa fallskärm och du friar i hoppet eller när ni landar? Hur du ska fria är upp till dig, sätten är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna. Det viktigaste är att du planerar igenom allting.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.