Hantera och optimera laddning av elfordon

En helt ny marknad står inför dörren. Det här är som det nya mobiloperatörerna fast på riktigt. OCPP software står för Open Charge Point Protocol. En mjukvara som låter dig spåra, hantera och optimera laddning av elfordon och samtidigt tjäna pengar på laddningen. Få tillgång till avancerade insikter via den senaste versionen av OCPP.

Mer om OCPP Protokollet som är ett initiativ från Nederländerna. Deras ambition var att skapa ett öppet applikationsprotokoll som gör det möjligt för el-laddningsstationer och centrala ledningssystem från olika leverantörer att kommunicera med varandra.

Den används av ett stort antal leverantörer av laddstationer och för nya elbilar och centrala ledningssystem över hela världen och flera olika emobility services. Det finns mycket mer att läsa om när det gäller emobility och frågan är egentligen bara om vi hinner med i takt med att efterfrågan på elbilar ökar! Vi måste helt klart få en utökad budget för laddinfrastuktur så att ebilsägare känner sig trygga med att gå från fossilt till utsläppsfritt bilägande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.